+389 72 207 487

Вашиот мост кон глобални можности

Со две децении на искуство, Бизнис Центар се гордее со својата експертиза во менаџирање со проекти финансирани од различни меѓународни извори, вклучувајќи Европска Унија, Светска Банка, УСАИД, УНДП, како и бројни национални и меѓународни институции. Нашата посветеност кон успехот на нашите клиенти е она што не прави водечки во областа на развојни проекти.

Ние сме ваш партнер кој ќе ве води низ сложениот свет на меѓународното финансирање, со цел да ви помогнеме да ги реализирате вашите амбициозни цели. Нашата мисија е да обезбедиме интегриран пристап кој ги опфаќа сите аспекти на проектниот циклус, од иницијалната концепција до успешната имплементација и завршување.

Трансформирајте ги вашите идеи во реалност!

Кој е нашиот пристап

Нашиот концепт е да работиме зедно со нашите клиенти, обезбедувајќи им индивидуално внимание и прилагодени решенија кои ќе им помогнат да ги остварат своите амбиции. Ние сме посветени на создавање на силни партнерства кои се засноваат на меѓусебно доверба и транспарентност.

Преку интегриран пристап, ние ги водиме нашите клиенти низ секој чекор од процесот - од иницијалната идеја до успешната имплементација на проектот. Нашата цел е да обезбедиме сеопфатна поддршка која ќе ги вклучува сите аспекти на проектниот циклус, вклучително и планирање, финансиско управување, известување и евалуација.

Кон документите

Изберете успех

Преземете документи или контактирајте не за препорака.

Кон документите Контакт

Тодор Миленков

Претседател на Акционерско Друштво "Енергетика и Инфраструктура"

Соработката со Бизнис Центар беше неверојатно задоволство! Тие не само што ни помогнаа да ја реализираме нашата визија, туку исто така беа наш главен партнер во секој чекор од процесот. Силно ги препорачувам за сите кои бараат високо квалитетно менаџирање на проекти.

Дарко Стојановски

Главен извршен Директор на Глобални Технологии

Бизнис Центар е пример за професионализам и посветеност кон клиентите. Нивниот транспарентен и посветен пристап го направи целиот процес на менаџирање на проекти гладок и успешен. Со задоволство ќе ги препорачам нашите партнери да соработуваат со нив.

Елена Георгиева

Програмски Директор на НВО Иновации и дигитализација во општеството

Имавме задоволство да соработуваме со Бизнис Центар на нашиот последен проект и морам да кажам дека беа фантастични! Тие нè насочија и нè поддржаа во секој момент, а резултатот беше надминување на нашите очекувања.

Марко Петровски

Извршен Директор на НВО Глобална иницијатива на млади

Прекрасно искуство со Бизнис Центар! Нивниот интегриран пристап не само што ни овозможи да ги реализираме нашите идеи, туку исто така нè водеше низ комплексниот свет на меѓународното финансирање со сигурност и ефикасност.

Иван Димитров

Програмски Менаџер во НПО за Животна Средина "Зелен Живот

Бизнис Центар не само што ни помогна да ја претвориме нашата идеја во реалност, туку исто така го реализиравме заедно целиот процес со пријатно искуство. Нивната стручност и професионализам беа најдоброто што можевме да очекуваме.